Auto Groothandel

Auto groothandel D. Theunissen

Auto groothandel D. Theunissen is een bedrijf waar u gebruikte auto’s en gebruikte onderdelen tegen betaalbare prijzen koopt. Wij hebben altijd een gevarieerde collectie betrouwbare auto’s die u ter plaatse kunt bekijken.

Auto Groothandel

Auto groothandel in Heerlen

Onze onderneming is een allround autobedrijf waar u naast occasions en auto onderdelen ook terecht kunt voor:

  • Het onderhoud en de reparatie van uw auto en/of motor.
  • Schade te laten herstellen aan uw carrosserie. Hiervoor beschikken we over een eigen schadeherstel werkplaats.

Aangesloten bij ARN en RDW erkend

Theunissen is als auto groothandel aangesloten bij ARN Nederland. Dit betekent dat wij op een juiste en bovendien milieuvriendelijke manier uw sloopauto recyclen. Hierdoor dragen we als onderneming bij aan een verbetering van het milieu en komen schadelijke stoffen als oliën en en vetten niet in de omgeving terecht. Deze worden op verantwoorde wijze afgevoerd en verwerkt. Daarnaast is onze onderneming erkend door de RDW. Dit betekent dat we officiële vrijwaringen uitschrijven. Zo bent u bij de verkoop of inruil van uw auto niet langer aansprakelijk voor het betreffende voertuig en vervalt de plicht om wegenbelasting te betalen. Ook de verzekeringsplicht komt te vervallen, het voertuig is immers niet meer in uw bezit.

De verkoop van uw auto

Wilt u uw auto verkopen? Wij taxeren uw voertuig en kopen deze van u over. Hiervoor kunt u langskomen bij onze onderneming en uw voertuig wordt dan ter plaatse getaxeerd. Het is ook mogelijk om het taxatieformulier in te vullen. U ontvangt dan binnen 24 uur een taxatieprijs van ons. Contact opnemen is makkelijk en verplicht u tot niets. We helpen u graag verder.

 

Contact

Home | Contact