Auto naar de Sloop

Breng uw auto naar de sloop

Een auto naar de sloop brengen is niet leuk maar onvermijdbaar in sommige gevallen. Uw auto kan om wat voor reden dan ook niet langer APK waardig zijn of kan door een verkeersongeval een schade auto zijn geworden. Uw auto naar de sloop brengen is dan vaak het beste wat u kunt doen. U krijgt vaak nog een redelijk bedrag voor uw auto en u ontvangt meteen een vrijwaringsbewijs wat u ontheft van verdere verplichtingen ten aanzien van belastingen en verzekeringen.

Auto naar de Sloop

Vul het taxatieformulier in

Autohandel D. Theunissen in Heerlen is een ervaren autobedrijf dat al jarenlang sloopauto’s inneemt. Vaak kunnen de goede onderdelen gereviseerd verkocht worden. Wilt u uw sloopauto of schadeauto verkopen? Vul dan het online taxatieformulier in en ontvang een prijsvoorstel. Het enige wat u daarvoor doet is de gevraagde gegevens invullen en onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op. Indien u akkoord gaat met de geboden prijs brengt u de auto naar Heerlen of in overleg komen we de auto bij u ophalen.

Vrijwaringsbewijs bij overdracht

Onze autohandel is RDW erkend. Hierdoor ontvangt u gelijk bij overdracht van uw sloopauto een vrijwaringsbewijs. U bent niet langer aansprakelijk voor het voertuig dat niet meer in uw bezit is. Zo heeft u de zekerheid dat u niet langer wegenbelasting hoeft te betalen en ook de verzekering kan worden beëindigd. Heeft u vragen betreffende uw auto naar de sloop brengen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en helpen u verder.

 

Contact

Home | Contact