Sloop Motoren

 Sloop motoren inleveren kan bij D. Theunissen

Theunissen in Heerlen is naast een allround autohandel ook een demontagebedrijf voor sloop motoren. U kunt uw sloop motor bij ons inleveren waarbij u direct een vrijwaringsbewijs ontvangt. Kapotte motoren worden gedemonteerd en waar mogelijk worden de gebruikte onderdelen gereviseerd en hergebruikt.

Sloop Motoren

Sloop motoren en schademotoren

U kunt bij ons niet alleen uw sloop motoren inleveren. Als uw motor schade heeft opgelopen tijdens een ongeval en niet meer te repareren is dan kunt u ook uw schade motor inleveren. U kunt hiervoor het taxatieformulier invullen of u komt naar Heerlen toe. Ter plekke bekijken onze vakkundige medewerkers uw motor en krijgt u een prijs aangeboden. Indien u akkoord gaat met de aangeboden prijs dan worden alle benodigde documenten ingevuld en ontvangt u een vrijwaringsbewijs. Hiermee bent u niet langer belastingplichtig voor de betreffende motor en vervalt ook de verzekeringsplicht. De motor is immers niet meer in uw bezit.

Onderdelen voor motoren

Omdat we regelmatig sloop motoren krijgen aangeboden kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte onderdelen voor diverse motoren. We hebben een voorraad die regelmatig wisselt. Heeft u een defect aan uw motor en is een nieuw onderdeel te duur? Informeer dan naar de mogelijkheden die we hebben om uw onderdeel te vervangen. Alle onderdelen die verkocht worden zijn vooraf getest op werking en kwaliteit. Zo worden alleen goede onderdelen voor motoren verkocht die nog lang meegaan.

U kunt uw onderdeel online zoeken, maar u kunt ons ook telefonisch benaderen met uw vraag. We helpen u graag verder en u bent altijd welkom in Heerlen.

 

Contact

Home | Contact